
Landbogaardens køkken er enkelt og uprætentiøst. Vi serverer hjemmelavet klassisk dansk mad, med råvarer der hvis muligt, kommer fra en lokal producent. Vi skifter menu hver uge og laver den mad kokken kan stå inde for, med de grøntsager, blomster og frugter der giver mening for årstiden.


Vores koncept er at altid have:
- Hver uge, en ret med kød. Nogle gange en uge med fisk, eller kylling
- Fanø Laks
- Vegansk eller Vegetarretter
- Hjemmelavet dessert eller kage – spørg om Gertruds lagkage!
- Frisk fadøl, fra blandt andet Fuglsang Bryggeri og flaskeøl fra Ærø Bryggeri (lokal øl)
- God stærk filterkaffe fra Zoega
- Vores egen “Jamaican Coffee” med A.H. Riise Gold Medal rom
Ugens menu kan du se på vores facebookside HER


We have some lovely Orange Wine – 2020 Taronja IGP Côtes Catalanes Domaine Lafage

I de danske skove går krondyrene frit. De lever i pagt med naturen og græsser mellem bøgetræer og lyngbakker, uden foder, medicin eller kunstige stalde. Det giver et kød, der ikke kun er rigt på smag – men også på mening.
Hos os serverer vi dansk krondyr, fordi det er noget af det mest naturlige og bæredygtige kød, man kan spise. Når et krondyr bliver skudt under kontrolleret jagt i Danmark, er det en del af naturens balance. Bestanden holdes sund, skovene bevares, og intet går til spilde.
Krondyret har levet et frit liv, og det kan smages. Kødet er magert, mørkt og fyldt med karakter – en ægte smagsoplevelse. Men endnu vigtigere: det er lokalt, sæsonbaseret og har et lavere CO₂-aftryk end kød fra opdræt.
- Ingen lange transporter fra udlandet
- Ingen foderproduktion med soja eller palmeolie
- Ingen overbelastning af jorden eller naturen
Krondyret spiser det, naturen giver – og giver os noget tilbage.
Når du vælger en ret med dansk krondyr her hos os, støtter du både dansk vildtforvaltning, bæredygtig jagt og en mere klimavenlig madkultur.
Velbekomme – og velkommen til smagen af den danske skov.
